BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij Bottega di Lunga Vita kun je op de volgende onderstaande manieren betalen:

 

Met iDEAL kun je vertrouwd,  veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Voordelen van betalen met iDEAL:

  • Je kan meteen gebruik maken van iDEAL en hoeft geen account aan te maken.
  • Wij ontvangen de iDEAL-betaling direct; je bestelling wordt – indien voorradig – direct verzonden.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt contstant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  • Betalen met iDEAL is gratis.

 

 

AfterPay voert voor www.bottegadilungavita.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de onine omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Vooruitbetaling per bank

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag per bankoverschrijving over te maken. Kies bij de betaalwijze voor ‘vooruitbetaling per bankoverschrijving’. Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een orderbevestiging met betaalinstructies per e-mail. Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

De overboektijd van een bankoverschrijving bedraagt ca. één tot drie werkdagen. Na ontvangst van de betaling, ontvang je direct een betaalbevestiging en versturen wij de bestelling – indien voorradig – nog dezelfde dag.

 

Rembours (betalen aan de postbode)

Betaal je liever aan de postbode? Kies dan tijdens het bestelproces voor de betaalwijze ‘rembours’. Na ontvangst van je bestelling, versturen wij de bestelling – indien voorradig – binnen één tot twee werkdagen. Na verzending wordt het pakketje door de postbode aangeboden. Je betaalt dan het openstaande bedrag plus de rembourskosten en eventuele verzendkosten. Bedraagt het openstaande bedrag van je bestelling € 50,- of meer? Dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. De rembourskosten bedragen € 14,95